Over mij

Hoi, mijn naam is Bas Cuijpers en ik ben 39 jaar. Voordat ik begon aan de studie Tekst en Communicatie aan Tilburg University, was ik al graag bezig met het schrijven en redigeren van teksten. Tijdens mijn studie is de liefde voor dit vak alleen maar toegenomen.

In 2006 kon ik als (eind)redacteur aan de slag bij Van Zandvoort Media bv in Heerlen, mijn eerste echte communicatiebaan. Daarna volgden Maastricht University en AZL nv als werkgevers, met steeds schrijven, redigeren en adviseren als rode draad door mijn functies.

Sinds 1 juli 2018 ben ik namens Cuijpers Communicatie actief als tekstschrijver en redacteur. Vrijwel direct kreeg ik leuke en diverse opdrachten van fijne klanten: van webteksten voor een logistieke dienstverlener tot blogs voor een sneakerwebsite en van het meeschrijven aan een grote tender tot het redigeren van een VCA-handboek. Ik geniet van elke opdracht en heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze voor zelfstandigheid.

Heb je een vraag? Of wil je gewoon eens langskomen voor een kop koffie? Neem dan contact met me op.